[NUUG jobbmarked] KSAT trenger Linux- og OpenStack-kompetanse

Vidar Tyldum vidar at ksat.no
Wed Sep 6 17:50:50 CEST 2023


Kongsberg Satellite Services trenger å styrke teamet som som ruller ut og drifter vår OpenStack plattform.

Vår plattform, som går under navnet KSAT Edge, er basert på OpenStack + Ceph og rulles ut på nær samtlige lokasjoner KSAT har over hele verden. På den kjører KSAT kritiske applikasjoner tilknyttet mottak og behandling av satellittdata gjennom software defined radios.

Vi innser at kandidater med erfaring fra OpenStack ikke vokser på trær, men vi ser at grunnleggende kompetanse med Linux er et godt grunnlag for å lære seg resten sammen med engasjerte og trivelige kolleger.

Per i dag er 10 skyer i drift og omtrent 10 til under planlegging, og da må dagens team på tre styrkes betraktelig og vi har hjemmel for å doble dette hvis vi finner de rette kandidatene.
Vi trenger både spesialistene, men også evangelistene som kan jobbe med on-boarding sammen med ulike team som tar plattformene i bruk.

Vi er stolte av automasjonen vår som sørger for homogene og stabile miljø og gjør oss i stand til å rulle ut en komplett sky fra eske til produksjon på noen dager, og som er nøkkelen til at et lite team kan levere i skala.

I utgangspunktet er arbeidssted Tromsø, men det kan vurderes i enkelte tilfeller.

Ta kontakt med undertegnede for spørsmål og søknad.

--
Tlf 94790266
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.nuug.no/pipermail/jobbmarked/attachments/20230906/a0939c06/attachment.htm>


More information about the jobbmarked mailing list