[NUUG fiksgatami] Savner oppføring i Lillehammer kommunens postjournal

Servicetorget Postmottak Servicetorget.Postmottak at lillehammer.kommune.no
Tue Oct 25 11:01:56 CEST 2011


Hei, denne henvendelsen som de fleste andre på "fiks gata mi", er løpende driftsmeldinger. De blir ikke journalført men videresendt kontaktpersoner på de ulike avdelinger for oppfølging ut i fra hva henvendelsen gjelder. I dette konkrete tilfelle er det Eidsiva som er rette adressat og det ble derfor henvist dit. Tar selvkritikk på at det kunne stått tydeligere at avsender selv skulle ta denne kontakten.

Mvh. Tor Aamodt
Servicetorget



-----Opprinnelig melding-----
Fra: Petter Reinholdtsen [mailto:petter.reinholdtsen at usit.uio.no] På vegne av Petter Reinholdtsen
Sendt: 24. oktober 2011 19:52
Til: Servicetorget Postmottak
Kopi: fiksgatami at nuug.no
Emne: Savner oppføring i Lillehammer kommunens postjournal


Hei.

I følge <URL: http://www.fiksgatami.no/report/8417 > mottok Lillehammer kommune melding om defekt gatelys kl.08:32 den 15. oktober 2011, men jeg finner ikke denne henvendelsen igjen i postjournalen til Lillehammer kommune tilgjengelig fra
<URL: http://www.lillehammer.kommune.no/postlister.181560.no.html >.
Jeg sjekket både dagene 17. og 18. oktober.  Ble meldingen mottatt og ikke journalført, eller ble den borte på veien?  Den ble sendt på epost til servicetorget at lillehammer.kommune.no kl. 08:35.

I følge innsender på statussiden hos FiksGataMi har han fått svar på henvendelsen fra kommunen med beskjed om å heller henvende seg til eidsivas kundeservice, og det fremgår ikke om meldingen er videresendt til det kommunen mener er riktig behandlende instans.  Hvordan vurderer dere at forvaltningslovens krav er oppfylt når det gjelder henvendelsen sendt inn 15. oktober?  Tenker spesielt på svarfrister og videresending hvis en henvendelse skal til andre.

CC til fiksgatami at nuug.no, som når de som drifter tjenesten FiksGataMi.
Ber om svar på epost.  Fint om fiksgatami at nuug.no får kopi av svar.
--
Vennlig hilsen
Petter Reinholdtsen


More information about the fiksgatami mailing list