[NUUG jobbmarked] Vikariat inned drift av Linux/Unix.

Kolsrud, Tord tord.kolsrud at imr.no
Mon Jun 4 15:41:40 CEST 2007


OVERINGENIØR -  Vikariat UNIX drift  

Ved Havforskningsinstituttets IT-seksjon er det ledig ett års vikariat som overingeniør. Stillingen vil omfatte drift og utvikling av instituttets sentrale applikasjoner og servere med vekt på unixdialekten Linux. Den som tilsettes vil inngå i en gruppe som arbeider med Unix, nettverk, telefoni og prosjektrådgivning.

 Søker må ha god kjennskap til og erfaring fra drift av Unix systemer. Søker må også ha organisatoriske evner og kommunisere godt, både muntlig og skriftlig. Bevisstgjøring rundt sikkerhet og de føringer som ligger i eNorge 2009 for bruk av åpne standarder for elektronisk kommunikasjon i offentlig sektor er et viktig element i stillingen. I tillegg er det en fordel med kunnskaper innen sikkerhet, nettverk, databasemodellering, programmering (C/PHP), telefonisystemer eller Windows. 

Søker bør ha 5-årig ingeniørhøyskole/distriktshøyskole, men 3-årig med relevant erfaring kan komme i betraktning. Søker må være serviceinnstilt, samt ha evne til å kunne jobbe selvstendig og være løsningsorientert. Ryddighet og evne til å kunne jobbe strukturert og analytisk i stressende situasjoner, samt interesse og engasjement innen fagområdet vil bli vektlagt. 

Stillingen lønnes som 1087 overingeniør etter Statens lønnsregulativ i  ltr. 49-55 (brutto kr. 356.700-396.700 pr. år).  Fra bruttolønnen trekkes 2% innskudd til Statens Pensjonskasse.

 

På bakgrunn av et personalpolitisk mål om at arbeidsstaben skal gjenspeile befolkningssammensetningen generelt, både når det gjelder kjønn og kulturelt mangfold, oppfordres spesielt kvinner og personer med minoritetsbakgrunn til å søke stillingen.

 

Nærmere opplysninger kan fås av IT-Sjef Tord Kolsrud, (tord.kolsrud at imr.no <mailto:tord.kolsrud at imr.no> )

tlf. 55 23 68 43, mobil 918 14 355,  eller gruppeleder for Unixgruppen Åge Strand (aage.strand at imr.no) tlf. 55 23 68 63.

 

Skriftlig søknad med attester og vitnemål sendes Havforskningsinstituttet, Seksjon Personal- og ledelsesstøtte, Postboks 1870 Nordnes, 5817 Bergen, innen 13.06.2007. 

Søknaden merkes "31-07".

 

 

--

 

Som leder av IT-seksjonen ved Havforskningsinstituttet vil jeg påstå at vi har et godt og inspirerende miljø for folk som har interesse for faget. På seksjonen har vi i dag 5 RHCE og 3 RHCT, og omkring 40 servere med Linux.  Du vil her få erfaring med svært mange tjenester som fil (NFS/Samba/ftp,backup/SAN), print (CUPS), nettverk (DNS/DHCP/brannmur/routing/trådløse nett/VPN, sikkerhet (brannmur/AD/NIS/LDAP/RADIUS/VPN/SSH) , web (Apache/Tomcat/Java/PHP/Ajax) , litt klyngeteknologi (Openmosix/MPI/RH-cluster suite), og en røys med odde tjenester og oppgaver i forbindelse med våre forskeres aktiviteter. Det er også oppgaver innen telefoni og nettverk for personer som har riktig kompetanse og interesse.

 

Med vennlig hilsen

 

Tord Kolsrud

-- 

Fungerende IT-sjef / Acting IT-Executive

IT-Seksjonen/IT Division

Havforskningsinstituttet/Institute of Marine Research

 

E-post/e-mail                    :       tord.kolsrud at imr.no

Webadr/Web Addr         :       http://www.imr.no

Telefon/Telephone        :       (+47) 55236843

Telefaks/Telefax              :       (+47) 55236869

Mobil/Mobile                    :       91814355

Gate/Street                       :       Nordnesgaten 50

Adresse/Address             :       Havforskningsinstituttet

                                                         P.b. 1870 Nordnes

                                                         N-5817 BERGEN

                                                         Norway

 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.nuug.no/pipermail/jobbmarked/attachments/20070604/f97f835b/attachment.htm 


More information about the jobbmarked mailing list