[NUUG kart] Entur AS ønsker godt samarbeid med OSM

Wiklund Johan johan.wiklund at entur.org
Fri Jun 2 15:31:51 CEST 2017


Hei

Jeg jobber i Entur AS som jobber med å fremme kollektivtrafikk i Norge. Vi er statlig eid og vil være en voksende del av kollektivtilbudet i Norge. (Les mer på http://www.entur.org/)

En del av vårt arbeid er en reiseplanlegger som inneholder alt av norsk kollektivtrafikk. Buss, båt, tog, fly, etc. Løsningen baserer seg på open source-teknologi og dette inkluderer OpenStreetMap.

All fotgjengerruting i vår reiseplanlegger vil benytte seg av veier og stier tegnet inn i OpenStreetMap. All kartvisning presentert kunder vil være OpenStreetMap.

Derfor ser vi det som ekstremt nyttig å ha en god kontinuerlig dialog med alle de som bidrar til OSM via kart-tegning, data import og standardisering i OSM-wikin.

Entur vil bruke sine data og verktøy til å bland annet ta frem lister der vi ser det er mangler eller er forbedringspotensial i OpenStreetMap, og legge dem ut til publikum - sånn at hvem som helst kan bidra til å heve kvaliteten på reiseforslagene. Vi vil kommunisere ut endringer og nye lister via vår nettside, via chatten i Slack (http://www.entur.org/openstreetmap-slack/) og via den norske mailinglisten.


Vi håper å kunne være en del av OSM-samfunnet og skape en økning i både kartkvalitet og antall bidragsytere. Vi inviterer derfor alle som å ønsker bidra til det arbeid som vil føre norsk kollektivtrafikk og norgeskartet i OpenStreetMap fremover til tett samarbeid.

Besøk http://www.entur.org/osm/ og finn ut mer om hva vi ønsker få til - og hva vi ber om hjelp med.


mvh

Johan Wiklund
Produksjonskonsulent

johan.wiklund at entur.org 
www.entur.org
www.entur.org/osm
Schweigaardsgate 23, NO-0191 Oslo


More information about the kart mailing list