[NUUG kart] Feedback på Kart i Norge

Salim Baidoun Salim.Baidoun at tomtom.com
Tue Feb 14 15:09:31 CET 2023


Hei Norske OSM samfunn.


I TomTom`s prosess for å forbedre OSM, planlegger vi å utføre redigeringer basert på detaljert bruker input. Denne aktiviteten er basert på å sjekke om tilbakemeldinger knyttet mot TomTom`s kart også er gyldig for OSM kartet.
Vennligst vær oppmerksom på at det i begynnelsen kun er et mindre antall lokasjoner og vi vil bare gjøre endringer dersom; De medfører verdi til OSM Kartet, ikke er i konflikt med nylige redigeringer gjort av OSM samfunnet og at endringene er støttet via lokale datakilder. I mangel av troverdig kildemateriale, vil vi henvende oss til det lokale OSM samfunnet for veiledning.

I løpet av denn aktiviteten vil vi starte med interessepunkt, arealbruk, adresser og veier. Over tid vil vi evaluere flere typer tilbakemeldinger og utvide tematikken.
Vennligst se Norway GitHub<https://github.com/tomtom-international/open-data/issues/15> for ytterligere detaljer om typen planlagte redigeringer. MapRoulette-utfordringen som brukes for disse redigeringene vil kun være tilgjengelig for vårt redigeringsteam, da den kan inneholde konfidensiell informasjon.

I tillegg til  #tomtom-hashtaggen som følger med hver TomTom-redigering i OSM, vil vi også legge til #tt_mapfeedback til endringssettet dersom redigeringen utført er basert på bruker input.  Vi planlegger å starte med Norge om 2 uker sammen med et utvalg av andre land hvor det finnes bruker input og deretter utvide med ytterligere land ovder tid. Ta gjerne direkte kontakt med meg hvis du har noen tanker eller spørsmål om denne kommende aktiviteten.

Hilsen,
Salim A. Baidoun / Community & Partnerships - Global


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.nuug.no/pipermail/kart/attachments/20230214/5bce7277/attachment.htm>


More information about the kart mailing list