Halvdagsseminar i regi av AFIN torsdag 29.september - Digital forvaltning for alle? (fwd)

Thomas Gramstad thomas.gramstad at ub.uio.no
Thu Sep 1 12:43:05 CEST 2022


Av interesse for flere her?

Thomas


---------- Forwarded message ----------
Date: Thu, 1 Sep 2022 08:00:49 +0000
From: Karianne Stang <karianne.stang at jus.uio.no>
To: "tirsdagskaffeseminar at jus.uio.no" <tirsdagskaffeseminar at jus.uio.no>
Subject: [tirsdagskaffeseminar] Halvdagsseminar i regi av AFIN torsdag
     29.september - Digital forvaltning for alle?
Resent-From: <thomas.gramstad at ub.uio.no>

Hei,

Torsdag 29.september arrangerer AFIN et halvdagseminar med tittelen "Digital forvaltning for alle?" i Kjerka (Domus Academica) mellom kl 11.30 - 16.15.

For mange er digital forvaltning en selvfølge, men hva med de som ikke kan eller vil bruke de muligheter digital forvaltning gir? På seminaret får vi belyst i hvilken grad digitale skiller faktisk eksisterer; om forvaltnings- og digitaliseringspolitikken tar hensyn til slike forskjeller; og hva vi kan gjøre for at flest mulige mennesker kan benytte digitale forvaltningstjenester. Vi vil også diskutere i hvilken grad det er rettslige rammer som forplikter forvaltningen til å ta hensyn til «de ikke digitale».

Seminaret er en integrert del av undervisningen på programmet Master i forvaltningsinformatikk og er åpent for eksterne deltagere. Grunnet begrenset plass og servering må deltagere melde seg på, og det er først i tid, best i rett!

Dere finner detaljert program og lenke til påmeldingsskjema på arrangementssiden: https://www.jus.uio.no/ifp/om/organisasjon/seri/arrangementer/2022/digital-forvaltning-for-alle-29-sept.html

Med vennlig hilsen

Karianne Stang
---
Seniorkonsulent SERI/AFIN
22850083


More information about the nikita-noark mailing list