[NUUG video] [sone-info] Soneforedrag: Personlig genererte videostrømmer fra søk (fwd)

Thomas Gramstad thomas at ifi.uio.no
Tue May 22 22:46:55 CEST 2012


Her kom den offisielle invitasjonen. :-)

---------- Forwarded message ----------
Date: Tue, 22 May 2012 22:45:35 +0200
From: Roger Antonsen <rantonse at ifi.uio.no>
To: sone-info at ifi.uio.no
Subject: [sone-info] Soneforedrag: Personlig genererte videostrømmer fra søk

Hei, vi ønsker velkommen til et nytt soneforedrag, i morgen, onsdag, kl. 11.15.

Personlig generert videostreaming basert på søk
-----------------------------------------------
Foredragsholder: Pål Halvorsen
Tid: Onsdag 23. mai kl. 11.15
Sted: Rom 3407, Sonen, i Ole-Johan Dahls hus

Å lokalisere innhold i store videoarkiver er en tung og tidkrevende prosess. Et søk som «vis meg alle taklingene i Tippeligaen i april 2012» har til nå krevd at du manuelt leter gjennom arkivet og sekvensielt klikker deg gjennom video etter video. Med iAD-prosjektet har Universitetet i Oslo, Simula Research Laboratory og Universitetet i Tromsø undersøkt hvordan man kan generere personlige videoklipp basert på søk for deretter å spille de av som en tradisjonell spilleliste man er vant til fra MP3-spillere.

I dette foredraget kommer vi til å fortelle hva iAD-labben er, og vi kommer til å snakke om søk i multimedia som er en av retningene vi jobber med på Ifi.

Vel møtt!

-- 
Åpen sone for eksperimentell informatikk ? Sonen ? er et studentlaboratorium ved Institutt for informatikk. Det ble opprettet som et ledd i Studielabens arbeid med å øke studiekvaliteten og -miljøet ved instituttet, og det er tenkt på som et prosjektbasert møtested for engasjerte og nysgjerrige studenter, en annerledes læringsomgivelse, et hackerspace, et fristed og et åpent, kreativt lekerom, både for studenter og ansatte. Målene med Sonener å skape en møteplass for kreative og engasjerte studenter, å inspirere til, samle opp og vise frem gode studentprosjekter, å øke engasjementet, nysgjerrigheten og entusiasmen ved hele instituttet, både for studenter og ansatte, samt å formidle informatikkfaget til et bredere publikum.




More information about the video mailing list