[NUUG jobbmarked] Startsiden søker erfaren systemadministrator

Denis Brækhus denis at startsiden.no
Wed May 2 13:26:18 CEST 2007


ABC Startsiden søker en erfaren systemadministrator til vår tekniske avdeling.

Arbeidsoppgaver vil bestå i drift og feilretting på Startsidens tjenester, samt deltagelse i vidreutvikling av vår tekniske plattform. Kontinuerlig analyse av ytelse, sikkerhet og kvalitet er også en naturlig del av hverdagen.

Vi har spennende tekniske løsninger basert på hovedsaklig open source programvare (som f.eks. Debian, Apache, Varnish, Perl, PHP, PostgreSQL, MySQL). I tillegg har vi en større installasjon av FAST Data Search for vår tjeneste ABCSøk. Å drifte en av norges best besøkte websiter er utfordrende og utviklende.

Miljøet på Startsiden er svært bra, og utvides stadig med nye flinke folk.

Som systemadministrator inngår du i et teknisk miljø bestående av driftsfolk og utviklere. Vi besitter betydelig intern kompetanse og sørger også for videreutvikling av de ansatte med kurs, konferanser og annet.

Du som søker bør ha :
 
 * Teknisk utdannelse på høyskolenivå innen relevant fagområde
 * Erfaring med drift av Linux/Unix i avanserte miljøer
 * Evne til å skrive script i ett eller flere scriptspråk (perl, shell, python ++)
 * God kjennskap til webdrift fra nettsted(er) med betydelig trafikk

Vesentlig relevant erfaring kan veie opp for manglende utdannelse.


ABC Startsiden er Norges mest brukte «portal» - en kompakt og fyldig innholdsfortegnelse over alt mulig som finnes på Internett og som du ofte trenger, f.eks. nyheter, vær, helse, mat, nettbutikker, økonomi, oppslagsverk, underholdning osv. Innholdet vedlikeholdes av en egen redaksjon som gjør et nitidig arbeid med utvalget, slik at brukerene alltid er sikret å få den beste informasjonen. Samtidig er Startsiden oversiktlig, rask og enkel å bruke og forstå.

www.startsiden.no er Norges største startside med opp mot 800.000 unike daglige brukere, og er i tillegg blant de topp tre største nettstedene (ifølge tall fra Gallup). I tillegg til portaldelen har Startsiden også sin egen nettavis «ABC Nyheter». ABC Nyheter har opp mot 130 000 unike daglige brukere. Vi har også fokus på nyttetjenester og har søkemotoren «ABCSøk» som samler gode norske nettsøk, og et unikt søkeprodukt basert på egen indeksering av norske nettsider.


Type stilling: Fast stilling, heltid

Arbeidssted: Sagveien 21A 0459 Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Kontaktperson: Denis Brækhus, email: denis at startsiden.no, mobil : 48047724

Send CV og søknad pr. email, vi gir tilbakemelding på alle søknader.

mvh
-- 
Denis Braekhus - Teknisk Ansvarlig ABC Startsiden AS
http://www.startsiden.no




More information about the jobbmarked mailing list