[NUUG kart] Presentasjon av bruker

Sverre Didriksen sverre.didriksen at usit.uio.no
Wed Jun 11 09:22:00 CEST 2014


Velkommen forresten! Det er alltid flott å få med flere som kan bidra.

Om du ikke vet det så lager jeg GPS-kart for Garmin, som kan lastes ned fra frikart.no. De kan være fine å bruke når man skal se hva som mangler i OSM.

Veier er det i stor grad lite behov for å tracke da vi har Kartverkets data tilgjengelig nå. Vbase, som er datasettet for veier er stort sett veldig bra. Det eneste er helt nye veier, der er nok vi mye kjappere med å få det inn så det tracker vi. Av og til kommer jeg over veier som ikke lenger vedlikeholdes og som da gror igjen. Og der blir dataene ikke oppdatert bra nok. Det er derfor vi ønsker at de som importerer ting er lokalkjent så unngår vi å ta inn data som ikke stemmer.

-SverreFrom: kart-bounces at nuug.no [mailto:kart-bounces at nuug.no] On Behalf Of Stein Arne Storslett
Sent: Tuesday, June 10, 2014 8:04 PM
To: kart at nuug.no
Subject: [NUUG kart] Presentasjon av bruker

Hei

En liten presentasjon av meg selv - sastorsl i OSM-sammenheng.
Har redigert et knippe veier/innsjøer mm i noen utvalgte områder. Forsøker å lese meg opp på det som er skrevet på wiki, se hva andre har gjort (spesielt ift bruk av tags) i ledige stunder.

Det er litt tid mellom at jeg har mulighet til å redigere, men jeg har stort sett alltid med GPS og samler spor, både på tur og i bil, og spesielt hvis jeg kjører i områder der jeg vet det er lite dekning i OSM.

Formålet mitt ifm OSM er å bidra med redigering der jeg kan når jeg kan, og om noen vil ta i mot sporlogger så oversender jeg gjerne.

--
Stein Arne Storslett
Trondheim
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.nuug.no/pipermail/kart/attachments/20140611/896e0dbe/attachment-0001.htm 


More information about the kart mailing list