[NUUG kart] Fwd: Bli med på idemyldring

Fredrik lists at 0v.no
Thu Sep 29 10:31:10 CEST 2016


Kan ikke se denne har blitt nevnt og tenkte kanskje noen var interessert

/FredrikLindseth

-------- Forwarded Message --------
Subject: 	Bli med på idemyldring
Date: 	Wed, 28 Sep 2016 10:35:41 +0000
From: 	Hack4no Kartverket <hack4 at kartverket.no>

Hei!

Du får denne e-posten fordi du på et tidspunkt har registrert deg på data.kartverket.no og krysset av at du gjerne mottar nyhetsbrev el.l. fra oss.

Vi vil med dette tipse om et arrangement vi tror kan være interessant for deg som er opptatt av kartdata: 28. og 29. oktober inviterer Kartverket og 11 andre etater til en todagers samling på Hønefoss hvor målet er at flere skal ta i bruk kartdata og andre åpne data fra det offentlige: Arrangementet har vi kalt #hack4no, og i tillegg til å være en møteplass mellom statlige dataeiere og databrukere, er det en idekonkurranse hvor deltakerne deles inn i lag og jobber fram nye, nyttige apper, tjenester og løsninger hvor åpne data inngår. Dette er midt i blinken både for utviklere og «kartnerder», men også for andre kreative personer, blant annet for deg som ikke har programmeringskunnskaper men som har en ide om noe nyttig og smart som våre data kan brukes til.

Vi i Kartverket - og de andre etatene som deltar - vil vise fram dataene våre, svare på spørsmål, veilede og vise hvordan man kan ta dataene i bruk. Dette er også en ypperlig anledning til å gi oss tilbakemeldinger ansikt til ansikt.

Du kan se en kort film om arrangementet her: http://video.kartverket.no/meld-deg-pa-hack4no-2016

Har du barn eller ungdom i huset, så ta dem med. Parallelt med voksen-hack, har vi også et junior-hack hvor barna får lære om programmering, å lage kart, apper m.m.

Les mer og meld deg på: www.hack4.no<http://www.hack4.no>.

Vi ser også at mange med gode ideer har behov for tips og triks om hvordan disse kan realiseres. Vi arrangerer derfor en egen Innovasjonsløftdag på Sundvollen Hotell 27 oktober.
Du kan starte med den og så bli med på hackaton dagen etter, eller kun delta på denne dagen: http://hack4.no/program/innovasjonsloftdag

Vennlig hilsen


[logo_sign]

Kristian Kihle
Seniorrådgiver
Formidlingstjenesten
Tlf./mob.: 32 11 81 63 - 905 05 961
E-post: kristian.kihle at kartverket.no<mailto:kristian.kihle at kartverket.no>

Tlf. sentralbord: 32 11 81 00
Kundesenter: 08700
www.kartverket.no<http://www.kartverket.no/>




-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.nuug.no/pipermail/kart/attachments/20160929/d26a7c26/attachment.htm 


More information about the kart mailing list